Meer resultaten voor 5 mei feestdag

5 mei feestdag

5 mei: wel of geen vrij? NOS.
Vakbonden" en Bovag hebben bij het afsluiten van de cao voor motorvoertuigen en tweewielerbedrijven er samen voor gekozen 5 mei 2015 niet als collectieve vrije dag aan te duiden, aldus een Bovag-woordvoerder. Verder is 5 mei dit jaar geen feestdag in de Metaal Techniek-cao, de Metalektro-cao en bij de Waterschappen.
assistent
Bevrijdingsdag 2019.
5 mei 2024. 5 mei 2025. 5 mei 2026. 5 mei 2027. 5 mei 2028. 5 mei 2029. Staat er een smiley voor een van de bovenstaande Bevrijdingsdagen? Dan zijn werknemers in en het bedrijfsleven en overheidsinstellingen meestal vrij! Publieke instellingen zoals ziekenhuizen draaien dan meestal zondagsdiensten. Veel bedrijven in de horeca zijn echter wel open. Controleer daarom altijd jouw cao om zeker te zijn of je met Bevrijdingsdag 2019 of 2020 ook vrij bent. Let op: Bij het Koninklijk Besluit is Bevrijdingsdag op 24 september 1990 uitgeroepen tot een nationale feestdag.
https://www.seopageoptimizer.nl/nl/default/2008223/SEO.aspx
Is Bevrijdingsdag 5 mei een vrije dag? Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Arbeidsovereenkomst en cao Vraag en antwoord Is Bevrijdingsdag 5 mei een vrije dag? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Is Bevrijdingsdag 5 mei een vrije dag? Bevrijdingsdag 5 mei is een officiële feestdag in Nederland, maar niet iedereen is dan vrij.
tankpas
5 mei vrije dag? Nationaal Comité 4 en 5 mei.
5 mei vrije dag. Sinds 1990 is 5 mei een nationale feestdag die jaarlijks wordt gevierd, maar dit betekent niet automatisch dat het ook voor iedereen een vrije dag is. In de meeste caos is opgenomen dat 5 mei alleen in lustrumjaren, eens in de vijf jaar, een betaalde vrije dag is.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Is 5 mei een vrije dag?
Meld je aan bij CNV en profiteer van alle voordelen. Bevrijdingsdag, 5 mei, is wel een erkende nationale feestdag, maar daarmee nog geen wettelijk verplichte vrije dag. Werkgevers en werknemers moeten zelf onderling afspraken maken over werken op 5 mei.
Ben ik vrij op 5 mei Bevrijdingsdag? FNV.
Dan bepaalt je baas. Zijn er geen afspraken gemaakt in je cao of geldt voor jou geen cao, dan bepaalt je werkgever of je vrij krijgt op 5 mei. Meer vragen over dit onderwerp. Ik moet werken op een feestdag.
Is 5 mei een nationale feestdag? PlusOnline.
Ik moet gewoon werken. Inderdaad vermelden nogal wat websites 5 mei niet als nationale feestdag. Dat is onjuist: Bevrijdingsdag is in 1990 bij Koninklijk Besluit uitgeroepen tot jaarlijkse nationale feestdag. Het misverstand is ontstaan doordat de vijfde mei lange tijd tussen 1945 en 1990 slechts om de vijf jaar die status bezat.

Contacteer ons

gedichten voor moederdag
5 juni feestdag
5 mei feestdag
moederdag belgie
Moederdag kado
moederdag 2017 belgie
moederdag cadeau tips
feestdagen april 2017
25 mei feestdag
1e kerstdag uitjes